#4 Regiomagazine Utrechtzorg
Digivaardig in de zorg, feb 2021 - i.ov. ECP
Utrechtzorg zet zich sinds 2019 in voor het digitaal vaardiger maken van de regio. We delen onze ervaringen graag. Daarom hebben we in samenwerking met Digivaardig in de zorg en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving een e-magazine ontwikkeld. We delen voorbeelden, succesfactoren en valkuilen. Zo zetten we steeds meer stappen richting een digivaardige regio.

Bekijk het magazine hier

#3 Regiomagazine Care2Care & ZorgZijn Werkt
Digivaardig in de zorg, feb 2021 - i.ov. ECP
Door de druk op de zorg moeten veel werkgevers hun werk efficiënter en slimmer inrichten. Veel organisaties zetten in op technologische zorginnovaties, maar hoe zorg je voor digitaal vaardige medewerkers? Het e-magazine 'Digitale zorg- en welzijnsprofessionals' van ZorgZijn Werkt en Care2Care kan je daarbij een handje op weg helpen.

In het magazine hebben we inspirerende ervaringsverhalen van collega-instellingen, maar ook onderwijsinstellingen en digicoaches uit de regio voor je gebundeld. Daarnaast bieden we je waardevolle feiten en tools die je kunt gebruiken om in je eigen organisatie aan de slag te gaan.

Benieuwd? Lees het e-magazine hier.

#2 Regiomagazine ZorgpleinNoord
Digivaardig in de zorg, feb 2021 - i.ov. ECP
1 op de 10 medewerkers in de ouderenzorg is een digistarter. In de VVT gaat het zelfs om 20 procent. Met het oog op een toekomst vol digitalisering en zorgtechnologie, is het zaak om daar werk van te maken.
ZorgpleinNoord lanceerde onlangs het e-magazine Digivaardig in zorg en welzijn, bomvol verhalen uit onze regio, tips en handreikingen en inspiratie. We nodigen alle zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Nederland uit om werk te maken van digivaardige professionals.

Laat je inspireren! Bekijk het magazine hier.

#1 Regiomagazine WGV Zorg en Welzijn
Digivaardig in de zorg, feb 2021 - i.ov. ECP

E-magazine: Iedere zorgprofessional digivaardig. In de afgelopen periode hebben veel organisaties aangegeven met digitale vaardigheden voor medewerkers aan de slag te willen. Daarom heeft WGV Zorg en Welzijn een speciaal dienstenaanbod samengesteld. Deze informatie is gebundeld in een eenmalig E-magazine. Bekijk het magazine hier.

Back to Top